INFO

Info

Da, avem și ofertă ce include bonus pe care o prezentăm în timpul interviului. Acest bonus îl încasați numerar în primele zile de la start plus bonusul de 1000 $ oferit de site, vă revin integral dvs.

Avem un sistem individual de tips împărțit în două categorii.

– Tips primit de la membrii prin intermediul platformelor.

– Tips primit direct de la studio.

Tips-ul oferit de firma ajunge la fiecare model în funcție de interesul acordat în fața camerei, și efortul depus pentru scalarea performanței. Aceste tipsuri sunt virate direct în contul dvs instant și le puteți ridica, în câteva minute numerar fără să așteptați ziua de plată. Din aceste tipsuri nu se aplică comision către firma. Toți banii rămân în buzunarul dvs. Pentru un model ce începe activitatea la noi, în prima lună garantăm tipsuri totale de cel puțin 1000 $. Acesta este un proiect inițiat de noi în domeniu și menționăm că suntem prima companie, în care puteți beneficia de un asemenea program de plăți extra.

Înainte de alegerea unui studio, căutați zona cea mai aproape de domiciliul dumneavoastră. Noi avem multiple studiouri și vă punem la dispoziție locații în fiecare sector din București, iar dumneavoastră alegeți varianta cea mai aproape de domiciliu. Este foarte important să puteți lucra aproape de locuință, deoarece restul timpului vă rămâne disponibil și puteți să-l fructificați fie în online sau offline. Alegeți să distribuiți timpul în online, înseamnă mai mulți bani, iar dacă alegeți varianta offline, aveți mai multe clipe alături de familie sau hobby-uri.

Compania noastră vă oferă aceste servicii la saloane profesionale dedicate. Vă punem la dispoziție abonamente spa, make-up complet în colaborare cu saloane specializate.

Pentru abonamentul fitness, dvs puteți alege orice sală și noi vă decontăm integral costurile.

Ședințele foto se fac fie în studiourile colaboratorilor noștri sau în diferite locații, închiriate special pentru asemenea evenimente. Aceste fotografii se fac la solicitare și nu sunt obligatorii. Este adevărat că sunt recomandate pentru câteva site-uri ce impun această regulă, dar dacă nu doriți să lucrați cu acestea, se pot

Vă ajutăm sigur, dar pe o perioadă de șase luni. Considerăm că după acest timp petrecut cu noi vă permiteți aceste cheltuieli. Noi vă asigurăm de reușită 100%, iar dacă nu este așa cum vă promitem, continuăm să ne asumăm responsabilitatea cheltuielilor pentru chirie.

Sigur că beneficiați de concediu. Înțelegem că prin prisma contractului individual de muncă, legea ne menționează obligația și noi respectăm acest principiu. Mai mult, dăm posibilitatea modelelor să selecteze concediul în orice perioadă a anului doresc, iar dacă nu vor să folosească toate zilele într-o singură etapă, pot selecta mai multe intervale pe an. La noi puteți anunța concediul cu doar o zi înainte.

Termenii contractuali menționează 8 zile libere lunar pe care dvs le selectați când doriți. Din partea noastră, puteți folosi toate liberele dintr-o perioada într-o singură etapă, dar trebuie să știți că este destul de obositor să lucrați simultan mai multe zile consecutiv, iar de cele mai multe ori randamentul scade în acest ritm. Noi vă recomandăm o zi liberă și două zile lucrate. Este o medie cu cel mai ridicat coeficient, dar nu înseamnă că este obigatoriu.

Acest subiect poate fi cel mai sensibil, pentru o persoană când decide cu ce firmă începe colaborarea. Orice firmă ce desfășoară activitatea în domeniul streaming-ului are posibilitatea cu un username și o parolă să acceseze instant încasările totale. Despre încasările firmei respective le puteți solicita la interviu și vă asigurăm, că o firmă fără încasări volatile, poate dezvălui sumele fără nici un fel de problemă. Noi am calculat media și rezultatul este de 5800 $ lunar/persoană. Pagină reală este online direct din platforma site-urilor, la secțiunea istoricul plăților totale. Menționăm că încasările sunt ridicate sau scăzute la fiecare companie, deoarece contractele cu site-urile sunt diferite.

Menționăm și partea mai puțin pozitivă pentru un model, ce desfășoară activitate în domeniul streaming-ului. Primul și cel mai des întâlnit risc este frauda financiară. Utilizatorii site-urilor de profil plătesc un preț pe minut cu carte de credit falsă și apoi modelul are trecut în rubrica de plăți fraudă, cu o sumă cheltuită ceva timp în urmă de acel utilizator. O dată cu apariția pe desfășurător se retrag banii automat din contul virtual, deci nu se mai încasează nici suma reală. La noi marele avantaj este că fraudele de acest gen sunt decontate de către firmă, iar dvs vă încasați banii chiar dacă aceștia au fost retrași din contul online.

Companii de profil solicită un număr minim de opt ore lucrate, pentru a oferi modelelor anumite avantaje. Promovarea, plata la oră sau procentul progresiv sunt unele din cele mai întâlnite motive, pentru un număr minim de ore, dar în cazul în care acest timp minim nu este îndeplinit, modelul nu poate beneficia de avantajele oferite. Noi nu punem accent pe acest număr minim de ore, deoarece știm că organizarea fiecărei persoane poate fi mai importantă pentru atingerea mai multor obiective simultan. Ex: ( sănătate, studii sau timpul administrativ pentu familie ).

Companii de profil solicită un număr minim de opt ore lucrate, pentru a oferi modelelor anumite avantaje. Promovarea, plata la oră sau procentul progresiv sunt unele din cele mai întâlnite motive, pentru un număr minim de ore, dar în cazul în care acest timp minim nu este îndeplinit, modelul nu poate beneficia de avantajele oferite. Noi nu punem accent pe acest număr minim de ore, deoarece știm că organizarea fiecărei persoane poate fi mai importantă pentru atingerea mai multor obiective simultan. Ex: ( sănătate, studii sau timpul administrativ pentu familie ).

La noi nu există target-ul financiar pentru modele și nici nu se va implementa în viitor.

Nu, nu există în acest sistem. Există o rubrică informativă interioară ce menționează clar acest aspect.

Site-urile de profil au încorporat în meniu o funcție ce permit blocarea României, dar și alte țări sau continente. Nu este nici o problemă dacă dvs doriți să blocați orice țară. Noi blocăm din oficiu România, iar restul se pot restricționa opțional.

Contractul de muncă semnat cu noi nu conține nici un fel de clauză. Nu trebuie să returnăm banii încasați din bonusuri, nu trebuie să predați costumațiile primite, nu vă obligă să practicați un stil de muncă pe care nu-l doriți, nu vă impune să activați pe o tură nepotrivită și se poate rezilia în orice moment.

Compania noastră vă pune la dispoziție toate serviciile pentru testare, înainte să luați o decizie corectă și avantajoasă. Am lansat primul program de test a calitătii serviciilor în acest domeniu. Adică dvs aveți posibilitatea să optați pentru un test de calitate a serviciilor și apoi vă decideți dacă semnați contractul. Menționăm că în tot acest timp, încasați toți banii făcuți pe site-uri plus bonusuri și tipsuri integrale.

iModels reprezintă uniunea mai multor firme ce desfășoară activitate de streaming (video chat). Suntem singura companie originală ce deținem marcă înregistrată în acest domeniu. iModels este structurat pe un concept nou. Prin sistemul nostru unic în România, vă menționăm cum trebuie să procedați, pentru a alege corect locul de muncă în acest domeniu.

Dacă doriți începerea activității în video chat sau deja activați pe postul de model, aici găsiți toate detaliile necesare ce vă îndrumă pe cea mai corectă și profitabilă cale. Este corect să spunem că aceste informații necesită timp, dar timpul acordat studiului aduce beneficii. O să începem direct cu cei mai importanți pași pe care trebuie să-i cunoașteți, indiferent la ce agenție alegeți să vă desfășurați activitatea.

O să observați că la acest aspect compania noastră este încadrată exact cu codul CAEN corespunzător. Mai mult ca sigur aveți la dispoziție și opțiuni fără legalitate. Vorbim aici despre studiouri ce nu au firmă înființată, dar este de preferat să evitați aceste colaborări. Banii dvs. nu sunt în siguranță și nici nu aveți o posibilitate de recuperare legală. Mai mult de atât, o să aveți și un disconfort în cazul unui control de la instituțiile abilitate.

– Informați-vă dacă firma face contracte de muncă și dacă aceasta vă oprește impozitul, din banii câștigați, deoarece vă poate prezenta una din cele trei opțiuni.

* contract cu drepturi de autor

* deschidere PFA sau SRL

Ambele sunt cu plata impozitelor în responsabilitatea dumneavoastră.

Noi practicăm cea de-a treia variantă prin contract individual de muncă, cu taxele achitate de către compania noastră, dar pentru persoanele ce doresc colaborare directă prin SRL sau PFA, nu ne opunem pentru începerea activității. Contractul individual de muncă este varianta recomandată de noi. Prin semnarea acestui contract firma se ocupă de plata integrală a impozitelor, iar dumneavoastră nu aveți nici o responsabilitate. Contractul de muncă este sută la sută transparent fără nici o clauză și îl puteți rezilia, în orice moment doriți fără nici o consecință. Avantajul acestui contract individual, este beneficiul serviciului de sănătate inclus prin casa de asigurări, atât dumneavoastră cât și membrii familiei, puteți aplica pentru credit de orice fel, obțineți adeverință pentru înscrierea copiilor la grădiniță sau școală, colectați ani vechime pentru pensia de stat și de ce nu, opțional pentru cea facultativă. Menționăm că în contract aveți trecute orele lucrate corect.

Vă asigurăm că nici una din firmele incluse în acest sistem, nu sunt în insolvență și nici nu au probleme juridice.

Recomandat este să desfășurați activitatea în format Full HD sau 4K, deoarece aveți un plus față de concurență. În acest moment noi redăm fără nici o problemă, ambele variante deoarece suntem pregătiți și pentru versiunea VR. Camerele web trebuie să beneficieze de un zoom optic recomandat de 10X cu pan-tilt pentru o mobilitate de la distanță și precizie exactă.

Intimitatea este necesară pentru o desfășurare corectă, fără să mai existe o colegă sau adminii de studio, ce deranjează în timpul programului cu diferite idei, fără să le solicitați acest serviciu. Noi aplicăm cea mai plăcută variantă posibilă în acest moment. Intimitatea și confidențialitatea primează pentru o desfășurare a stilului personal, iar când aveți nevoie de noi, suntem la dispoziție prin asistență de la distanță sau personală, pentru toate sfaturile și ajutorul de care aveți nevoie.

Timpul este mult mai eficient în momentul disponibilității fumatului în camera de lucru, deoarece nu trebuie să fragmentați programul prin pauză extra. Pur și simplu rămâne la aprecierea dumneavoastră personală cum organizați totul. Puteți alege camera în care activați cu opțiunea de fumători sau nefumători sau ce fel de design va avea.

Tot în cadrul legal se poate vorbi și de protecția datelor personale, deoarece acestea se pot folosi în diferite scopuri și nu tocmai în avantajul dumneavoastră. Noi vă asigurăm de un sistem foarte bine protejat și acces atent securizat.

Acest aspect nu poate fi neglijat, deoarece este foarte important să beneficiați de siguranța banilor și plata la timpul exact menționat în contract. La fel de important este dacă din partea procentuală pe care o încasați, mai aveți de plătit taxe către studio, comisioane bancare la fiecare tranzacție, impozite către stat, penalizări sistematice, curs valutar necorespunzător. La noi aveți posibilitate de plată standard bilunar, dar și opțiunea de schimbare așa cum doriți ( la solicitare, zi, săptămânal sau lunar ).

Dacă optați pentru modalitatea de plată la solicitare, încasați banii instant după apelul telefonic. Nu veți plăti nici o taxă către studio, nu trebuie să achitați dumneavoastră impozitul deoarece se ocupă firma de acest aspect, nu există penalizări, iar cursul valutar este calculat în ziua plății de banca colaboratoare, la cursul stabilit de aceasta. Banii sunt încasați în card sau numerar la alegerea dvs.

Observăm de cele mai multe ori că la majoritatea locurilor de muncă, începem pe un post și după mai mult timp, nu reușim să câștigăm mai mult sau nu reușim să promovăm. Structura sistemului nostru vă duce rapid pe o variantă de promovare bilaterală.

1.promovare pe site-urile de profil

2.promovare prin funcție

Promovarea pe site-uri pe care ne desfășurăm activitatea este facută direct, prin adminii site-urilor ce avem o colaborare directă și rapidă. Toate modelele noastre ce îndeplinesc termenii contractuali sunt puse direct în primele pagini, ale site-urilor și reușesc într-un timp record să facă încasări extrem de mulțumitoare.

Promovarea prin funcție ne aduce la rândul ei beneficii financiare dar și morale. Promovăm constant și sigur toate modele ce vor să obțină mai mult profit, din acest domeniu de activitate. Schema promovării duce până la lansarea și susținerea propriului dumneavoastră start-up. Noi vă motivăm și sustinem să vă creați afacerea personală. Aceste detalii vi se explică din stadiul de interviu. Timpul estimat este doar de câteva luni pentru parcurgerea acestor stagii până la succes. Observăm cu atenție că puteți avea propria afacere cu investiție zero.

Prin prisma modificărilor și update-urilor făcute de către site-uri permanent, suportul este necesar 24/24. În condițiile actuale update-urile sunt inevitabile iar setările pentru noile versiuni, crează un real avantaj față de concurență. La noi o să găsiți programe și echipamente de redare full HD și 4K cu setările facute la zi, iar claritatea, rezoluția și fluxul de mișcare sunt optimizate pe cea mai bună calitate posibilă. Menționăm că la orice fel de modificare sau update, specialiști noștrii I.T. intervin în timp real și setările sunt actualizate imediat. Asistență I.T. pentru acasă. Acesta este un serviciu gratuit oferit către toate modelele ce au o colaborare cu noi. Orice problemă legată de telefon, tabletă sau P.C, aveți ocazia să solicitați serviciul de asistență tehnică, de la specialiștii noștri fără nici un cost. Serviciul este disponibil non stop.

Când vorbim despre streaming trebuie să avem în vedere viteza și traseul până la destinație, unde difuzăm imaginile. Aici utilizăm internet gigabite cu bandă garantată, ce are un traseu direct din România, Anglia și SUA. Sunt câteva companii care oferă internet business garantat, dar au un traseu alternativ cu mai multe noduri. Exemplu: București (România) – Frankfurt (Germania) – Londra (Anglia) – Seattle (SUA). Ca drept urmare, dacă colaborați cu o firmă de streaming pe acest traseu fară să faceți un test prin traseu IP, nu o să știți de ce în comparație cu concurența vă mișcați mai greu în imagine, sau aveți imaginea înghețată (tip foto). Comunicarea este mai lentă, deoarece textele ajung mai greu la utilizatorii platformelor. Noi am studiat cele mai calitative rețele și am ales variante dual gigabit cu traseul cel mai scurt posibil în acest moment. România, Anglia și S.U.A.

Sunt site-uri consacrate sau debutante, adult sau non adult, free sau privat. Site-urile sunt împărțite în două categorii.

-consacrate

-debutante

Tot la acest subiect sunt împărțite pe criterii și profile.

-adult / non adult

-free / privat

Cele consacrate au un flux mare de membri formați și tarif mai mic, iar cele debutante au nevoie de modele online, pentru a face publicitate către viitorii utilizatori, dar oferă un venit fix pe ora online sau tarif mai mare pe minut. În funcție de experiență și stil vă putem recomanda ce fel de site-uri vi se potrivesc și ce tarif trebuie aplicat în funcție de sesiunea desfășurată. Noi avem contracte cu toate site-urile, dar cu siguranță nu vă recomandăm să lucrați pe toate, ci doar cu cele de top. Managementul la noi funcționează foarte simplu cu două opțiuni.

1. Vă recomandăm în general una sau două site-uri simultan, dar cele mai profitabile.

2. Alegeți dumneavoastră site-urile.

Veți primi o ofertă în timpul interviului ce include un bonus de bun venit. Despre variantele adult sau non adult tot dumneavoastră decideți. Contractul nostru NU vă obligă să desfășurați o activitate pe sesiuni adult, sau să prestați un serviciu nedorit.

În acest domeniu plățile sunt raportate din partea procentuală, dar sunt și firme ce oferă această variantă pentru susținerea modelelor. La noi beneficiați de ambele variante de plată, unite într-o sigură ofertă. Aveți posibilitatea să încasați salariu garantat, dar și comision de 60%-85% net.

Sunt anumite momente imprevizibile financiar. În acel timp trebuie să știm cu siguranță dacă ne bazăm pe o susținere externă. Probabil nu va fi nevoie să solicitați un avans, dar nu se știe niciodată. Răspunsul la noi este DA. Oferim avans ori de câte ori este nevoie. Primiți sumele solicitate în momentul cererii. În plus față de avans, vă punem la dispoziție și suma de 25000 USD pentru investiții.

Costumele oferite fac parte din oferta de angajare și le primiți gratuit. Comandăm direct online pe măsura și stilul dvs. Dacă nu doriți online din diferite motive, mergeți în magazin și le cumpărați pe loc. În ambele cazuri costurile sunt achitate integral de companie.

Activitate din studio

Avantajele activității de la studio sunt definite prin echipamentele utilizate cu calitate streaming superioară, contracte de promovare cu site-urile de profil, camere decorate special, observați performanțele colegelor împreună cu încurajările din partea lor, contract de muncă cu impozitul achitat de companie, garanție financiară cu salarizare fixă indiferent de sumele realizate pe sesiuni, transferul banilor instant în contul dvs personal și recomandări permanente pentru scalarea performanței. Colaborăm doar cu personal feminin. Locațiile sunt amplasate în fiecare sector Bucureștean, iar dvs puteți opta pentru cea mai apropiată zonă de domiciliul personal.

Chat de acasă

Compania noastră oferă servicii complete pentru streaming fără să oprim comision de la modelele ce colaborează cu noi de acasă. iModels pune la dispoziția dvs. servciul de activare sesiuni pe site-uri și suportul tehnic non-stop complet GRATUIT. Împreună cu noi câștigați 100% din banii pe care îi realizați. Vă asigurăm că avem cele mai bune servicii și oferte din România. Prin colaborare cu noi veți beneficia de instalarea celor mai actualizate softuri și setări pentru a desfășura activitatea în condiții perfecte. Aveți nevoie doar de un computer, o cameră web, conexiune la internet și un act de identitate valabil.

Transfer online sau numerar

Aveți posibilitatea de a decide prin ce metodă doriți să încasați banii de la compania noastră. Facem transferuri în orice modalitate de plata din cele prezentate sau direct numerar. Metodele de plata disponibile în acest moment sunt : Revolut, Monese, ePayments, Paxum, Ing, Raiffeisen, Pro Credit, First, Libra, Brd, Bcr, UniCredit, Otp, Cec, Intesa Sanpaolo, Banca Românescă, Garanti, Alpha, Credit Europe, Leumi, PayPal, Payonner, Skrill, iar Bitcoin aplicabil doar la câteva site-uri ce achită sumele în moneda virtuală. Transferurile sunt efectuate instant, dar timpul de intrare a banilor în cont poate fi diferit în fucție de managementul băncii colectoare. Comisioane de transfer zero..

Feedback-ul modelelor